Ett prisvärt alternativ

Vi kan nu erbjuda ett prisvärt alternativ till Jacopoolen med snabb leverans. Norsup gör lyxig och utrustning av hög kvalitet tillgänglig för att berika människors liv och är märket för tidlös pooldesign. Norsup pooler kan utrustas helt för att passa dina behov, de kan till och med styras med en app på din mobiltelefon eller surfplatta. Tänk på vattenkvalitet och temperatur. Och utöver det kan de installeras på en mycket kort tid, så har du mindre arbete och kan snabbt börja njuta!

En tillgång till din trädgård

Eftersom poolerna är förbyggda så mycket som möjligt, reduceras konstruktionstiden avsevärt och också dina besvär. Du kan simma inom en mycket kort tid. Det finns ett brett urval av modeller och färger som gör att en Norsup-pool passar alla trädgårdar. Oavsett om du gillar rundare, mer naturliga former eller minimalistiska former, finns det alltid en passform för dina behov.

Perfekt anpassad teknisk utrustning

Som ett tillägg till poolerna erbjuder Norsup dig utrustning av hög kvalitet för det tekniska området i din pool. Så som pumpar, filter, värmepumpar, rengöringsrobotar och UV-desinficeringsljus. Alla produkter passar utan problem till varandra och garanterar ett komplett, perfekt operativsystem, vilket garanterar bekymmersfri simning. Norsup arbetar tillsammans med ett antal innovativa företag för att utveckla nya produkter och tekniker.