POOLUTRUSTNING2018-11-05T11:49:32+00:00

Pahlén

Vi på Jacopoolen rekommenderar svensktillverkade kvalitetsprodukter från Pahlén som är särskilt väl anpassade till vårt nordiska klimat. Företaget erbjuder ett komplett utbud av poolutrustning: Rostfria inbyggnadsdetaljer med elegant design, optimalt reningssystem för att ge perfekt vattenkvalitet, energisnål värmepump, automatisk mätning och justering av vattenkvalitet och helautomatisk pooltäckning som sparar både energi och pengar. Länk till Pahlén.

Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson utvecklar och marknadsför ett brett sortiment av väldesignade kvalitetsprodukter inom swimmingpoolbranschen. Vi har själva designat och utvecklat Nordens mest sålda poolvärmepumpar och pooltak, i nära samarbete med utvalda tillverkare från Asien och Europa som producerar stora volymer under noggrann kvalitetskontroll. Pooltak och poolvärmepumpar är energibesparande produkter som skapar en behaglig badtemperatur och förlänger badsäsongen för ägare av swimmingpooler. Vi har ända sedan starten år 2002 fokuserat på att erbjuda energi- och klimatoptimerande produkter som sänker energiförbrukningen och bidrar till en grönare energianvändning i samhället.

Hayward

Om ni planerar att anskaffa en poolanläggning med saltklorerat vatten så är ni hänvisade till poolinstallationer i plast eftersom det saltklorerade vattnet fräter på rostfritt stål. Vi på Jacopoolen rekommenderar produkter från amerikanska Hayward som erbjuder ett mycket brett sortiment till bra priser. Poolinstallationer i plast är också ett billigare alternativ till vanliga klorerade eller bromerade pooler. Länk till Hayward. (Engelsk)

Artifence

Jacopoolen är glada att kunna presentera en ny samarbetspartner för glasskärmar och insynsskydd. Holländska Artifence har mångårig erfarenhet på området och är kända för elegant design och högsta kvalitet. Det stilrena utseendet passar in i många miljöer. Välj mellan transparent eller matt glas, med eller utan belysning. Länk till Artifence(Engelsk).