DESIGN

Prismaeffekt

Djupt fasad kakelstruktur ger en prismaeffekt, då solljuset gnistrar från alla vinklar på den fasade strukturen och på kvällen kan man komplettera med poolbelysning för att få samma exklusiva intryck. Baddjupet är 140 cm och om man vill kan man öka detta till 155 cm.

Jacopoolen kan levereras i en mängd olika kulörer som kan kombineras helt efter kundens önskemål, både gällande sarg och poolsektioner. Den gelcoat som täcker poolens yta kan man dessutom få så att det ser ut som svart granit.

Fasad kakelstruktur

 Det är en av fördelarna som skiljer Jacopoolen från andra tillverkare. Våra pooler levereras med en kakelstruktur som redan från början är integrerad i konstruktionen, vilket ger en högre poolkänsla än när man använder sig av liner och ändå slipper man kaklets känslighet. Just integrerad kakelstruktur i kompositmaterial är Jacopoolen helt ensam om på marknaden.

Nordiska material

Bohuslänsk granit och nordisk ek. Det är några av de tillval som finns för att förgylla sin pool ytterligare. Nåtade teakstavar som löper längs poolsargen ger ett än mer exklusivt intryck och en bohuslänsk granitskiva med värme, s.k ”hotspot” i en del av poolen är mycket uppskattat.

Ett annat tillval är ”Overflow”, en sarg som tillåter vattnet att gå ända upp till kanten. Detta är mycket tilltalande rent estetiskt och dessutom underlättar det rengöringen ytterligare samtidigt som det blir en tystare pool.  Vattnet kan då rinna över sargen, in i en ränna och vidare ner i en eller flera tankar.

Ny samarbetspartner

Artifence glasskärmar

Jacopoolen är glada att kunna presentera en ny samarbetspartner på glasskärmar och insynsskydd. Holländska Artifence har mångårig erfarenhet på området och är kända för elegant design och högsta kvalitet. Det unika utseendet på Artifence skärmar har inte bara din uppmärksamhet. Du kan identifiera hållbara kvalitetsprodukter och har ett öga för detaljer. Glas som beprövade och välkända material i exklusiv design. I transparent genomförande med breddning av syn- och massor av ljus, eller i en matt version om sant blickfång bibehållen full sekretess. En snygg design som kombinera med både klassisk och modern arkitektur.