KONSTRUKTION

KRAFTIG KONSTRUKTION

Jacopoolen kan placeras både inomhus och utomhus och såväl på platt mark som i sluttning utan att vara helt nedgrävd.

MILJÖVÄNLIG OCH STARK VACUUMINJICERING

Jacopoolen kan placeras både inomhus och utomhus. Den unika tillverkningsmetoden med vaccuminjicering är inte bara miljövänlig, utan ger även en så stark konstruktion att poolen kan placeras såväl på platt mark som i sluttning, utan att vara helt nedgrävd.

Poolstommen är tillverkad helt i kompositmaterial, en mer högkvalitativ variant av glasfiberpool, med ett PVC-baserat kärnmaterial för extra isolering med lägre uppvärmningskostnader och större styrka i konstruktionen. Jacopoolen är tillverkad med marknadens bästa material. 100% Vinylester används för att säkra kvalité och ger mycket bra styrka och lång hållbarhet. Materialet är väl beprövat och har mycket hög hållfasthet och vattentäthet.

Lättare att hantera

Jacopoolen är uppbyggd av ett unikt modulsystem som levereras i sektioner och kan därför anpassas helt efter dina förutsättningar. Du kan nu fritt välja den storlek, form och färg som passar just dig och din tomt, vilket ger obegränsade möjligheter. Poolen sammanfogas därefter av vår personal på plats, vilket förenklar transporten betydligt om man jämför med att frakta en hel glasfiberpool.

Uppvärmning

Poolstommen är tillverkad helt i kompositmaterial med ett PVC-baserat kärnmaterial, för extra isolering. Detta innehåller att poolen håller värmen bättre, vilket ger lägre uppvärmningskostnader. Vår superisolering motsvarar 200 mm frigolit gör Jacopoolen lika välisolerad  som ett spabad eller en kaklad betongpool.

Lång livslängd

Jacopoolen är unik i sitt slag med såväl tillverkningsmetod, att kakelstrukturen är integrerad redan från början samt att poolen levereras i sektioner för att sammanfogas på plats. Konstruktionen blir så kraftig att Jacopoolen kan erbjuda 30 års garanti för hållfastheten.

UNDERHÅLL

Blank yta med maximal finish och lätt att hålla ren med mindre kemikalier.

OVERFLOW - INFINITY

För att uppnå en blank yta med maximal finish, används en speciell gelcoat för pooler, som tål långvarig kontakt med klor. Jacopoolen är lätt att hålla ren, då smuts och alger har svårt att fästa på den glatta kakelstrukturen. Detta innebär att det behövs betydligt mindre kemikalier än i en traditionell betongpool.

Som tillval finns ”Overflow”. En sarg som tillåter vattnet att gå ända upp till kanten. Detta är mycket tilltalande rent estetiskt och dessutom underlättar det rengöringen ytterligare samtidigt som det blir en tystare pool. Vattnet kan då rinna över sargen, in i en ränna och vidare ner i en eller flera tankar.